123-123456789some@companyname.com

Galerija slika i dojmovi

Home / Galerija slika i dojmovi

Ponosni smo na izvrsne dojmove koji naš rad ostavlja na polaznike našeg programa i njihove učitelje.

Dojmovi učenika

 • Dokumentarni film Oblak. Film je bio super. Jako je emotivan i detaljno objašnjava život Luke. Prikazuje stvaran životi to je zapravo dio koji čini film odličnim. Pohvala redatelju i svaka cast Lukinoj majci za to što je uspjela to sve proći

  OŠ Jelkovec, 8.a, 2012.
  OŠ Jelkovec, 8.a, 2012.
 • Animirani film Kerity. Ovdje nam je bilo prekrasno, Film nam se svidio. Najviše nam se svidjelo  kako je dječak na čudesan način naučio čitati i zavolio knjige. I mi volimo svoje knjige. Profesor Igor Medić nam je lijepo pojasnio neke dijelove filma.

  OŠ Augusta Šenoe, 2.a, 2012.
  OŠ Augusta Šenoe, 2.a, 2012. OŠ Augusta Šenoe, 2.a, 2012.
 • Vratar Liverpoola je norveški igrani film  u kojemu je glavni lik dječak Jo. Film je obogaćen humorom, ali se i jako trudi da obradi važan problem nasilja. Film me nije potaknuo na ozbiljnija razmišljanja jer u filmskoj industriji postoji mnogo filmova sa sličnom temom i porukom. To je dobar film i većini je ugodna promjena jer uglavnom gledamo holivudske filmove pa je zanimljivo  pogledati europski film s nama bliskom temom i s dobrim šalama.

  OŠ J.J. Strossmayer, 6.c , 2013. 2013.
  OŠ J.J. Strossmayer, 6.c , 2013. 2013.
 • Ovo je bio moj prvi posjet Muzeju suvremene umjetnosti. Nisam očekivala da se i u muzeju mogu gledati filmovi i imati radionice. Radionica mi je bila super i saznala sam nešto novo o filmu.

  Ivona Miličević, 4. B
  Ivona Miličević, 4. BOŠ K. Š.Đalskog, Donja Zelina, 2012
 • Super mi je bilo kada smo na radionici razgovarali o zvukovima na filmu. Puno sam toga znao pa sam mogao aktivno sudjelovati.

  Karlo Gulić, 4. b
  Karlo Gulić, 4. bOŠ K. Š.Đalskog, Donja Zelina, 2012. 4.B
 • Igrani film Tomboy. Film je bio zanimljiv iako pomalo pretolerantan i neobičan.

  OŠ Cvjetno naselje, 7.b, 2012.
  OŠ Cvjetno naselje, 7.b, 2012.

Komentari učiteljica

 • Proveli smo prekrasne trenutke u Vašem muzeju i kinu. Svi ste jako stručni i simpatični i pamtit ćemo dugo ovaj posjet. Učenici vas ocjenjuju s 5+. I učiteljice vam daju te ocjene.

  učiteljice 2. razreda, 2012.
  učiteljice 2. razreda, 2012.OŠ Pantovčak
 • Radionica koja je uslijedila nakon filma, a koju je vodio redatelj Igor Bezinović bila je pun pogodak. Djeci je uspio približiti sedmu umjetnost analizom filma na njima primjeren način. Razgovarajući s djecom u školi o pogledanom filmu i radionici, nisam krila oduševljenje kao ni oni sami.

  učiteljica 4. razreda, Višnja Dananić
  učiteljica 4. razreda, Višnja Dananić OŠ K. Š.Đalskog, Donja Zelina
 • Učenici su bili oduševljeni filmom! Za njih je to bio najbolji film kojeg su ikada gledali. Video materijal koji smo dobili iskoristili smo u nastovi i konačno imali prilike promatroti i razgovorqti o filmskim izražajnim sredstvimo. To je ono što, osim samih filmova, nedostoje u nastavi. Radionice na kojimo smo sudjelovali poslije odgledanog filma, uvelike su pomogle nama učiteljima! Prisjetili smo se kako se s djecom razgovara o filmskim izražajnim sredstvima podkrepljujući sve primjerimo iz filma.

  učiteljica razredne nastave Martina Čretni
  učiteljica razredne nastave Martina ČretniOŠ Bogumila Tonija
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.