123-123456789some@companyname.com

Naš tim

Home / O nama / Naš tim

Udruga Djeca susreću umjetnost okuplja skupinu učitelja razredne nastave, učitelja i nastavnika hrvatskoga jezika, komparatiste književnosti, redatelje, filmske kritičare i animatore ili, jednom riječju, entuzijaste koji najmlađima žele ponuditi kvalitetan i metodički promišljen filmski program te tako sudjelovati u odgoju i obrazovanju generacija osviještenih i kritičnih gledatelja.

 • Igor Medić
  Igor Medićsuradnik

  Igor Medić (1987., Zagreb) završio je preddiplomski i diplomski studij kroatistike i komparativne književnosti na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od rujna 2012. godine stalno je zaposlen u Klasičnoj gimnaziji u Zagrebu na mjestu nastavnika hrvatskoga jezika. Honorarni je suradnik Leksikografskoga zavoda „Miroslav Krleža“ i Trinoma d. o. o. U rad udruge Djeca susreću umjetnost uključen je od samih početaka – od 2012. godine surađivao je kao voditelj filmskih radionica i analiza u Muzeju suvremene umjetnosti, a od 2013. počeo je oblikovati i cjelovite metodičke materijale za filmske radionice i analize koje izvodi Udruga. Osobito ga zanimaju povijest drame i kazališta, europska i hrvatska književnost 19. i 20. st., metodički pristupi suvremenim medijima te propitivanje statusa i funkcije književnosti (i drugih umjetnosti) u obrazovnome sustavu.

  Ako ne čita ili ne surfa bespućima interneta, vjerojatno je u dugoj šetnji i razmišlja o metodičkoj obradi novih filmova za Sedmi kontinent.

  • Edita Bilaver Galinec
   Edita Bilaver Galinecpredsjednica

   Edita Bilaver Galinec (1975, Zadar) je vlasnica konzultantske tvrtke specijalizirane za poslovno savjetovanje i internacionalizaciju tvrtki. Nakon 12 godina uspješnog poslovanja u Italiji i Hrvatskoj, Edita je odlučila promijeniti fokus te je godine 2011. zajedno s Ivanom Alpezom pokrenula neprofitnu udrugu Djeca susreću umjetnost. Diploma milanskog ekonomskog sveučilišta Luigi Bocconi i iskustvo u korporativnom menadžmentu pomogli su joj u poslovnom upravljanju i strateškom pozicioniranju projekata i programa udruge. Već u prve dvije godine, njihov filmski program Sedmi kontinent postao je uspješan projekt razvijanja filmske pismenosti u hrvatskim školama. Uz aktivnosti poslovnog savjetovanja i podrške njenim klijentima da unaprijede svoja poslovanja, njen je omiljeni posao ipak vezan uz edukaciju djece i mladih i uz omogućavanje da im se ukaže na nova iskustva, nove prilike i nove svijetove kroz filmska putovanja u Sedmom kontinentu.

   Edita živi u Zagrebu i majka je djeteta od sedam godina koji zajedno s njom gleda sve filmove iz selekcije njihova programa (Sedmi kontinent).

   Contact Us

   We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.