Sedmi kontinent

FILMSKI PROGRAM SEDMI KONTINENT OD OVE ŠKOLSKE GODINE ZA ZAGREBAČKE ŠKOLE U KINU TUŠKANAC

kolovoz 2019.

Na poveznici se nalazi Opis odabranih filmova za šk.god. 2019./2020., a detaljne informacije o filmovima i programskoj cjelini Povijest filma možete pronaći u Katalogu filmova Sedmog kontinenta za šk.god. 2019./2020.

U Kinu Tuškanac jesenski ciklus Sedmog kontinenta će se provoditi, u terminu kao i do sada,  od 10. listopada do 6. prosinca 2019.,  a proljetni od 1. veljače do 1. svibnja 2020. godine.

Na žalost više nismo u mogućnosti nastaviti s provedbom Programa u Muzeju suvremene umjetnosti. Prelaskom u Kino Tuškanac uspjeli smo zadržati iznose naknada u prihvatljivim okvirima za učenike i njihove roditelje.

Sve filmske projekcije kao i do sada započinju uvodnikom u film koji izvodi filmski pedagog, a učitelji i nastavnici preuzimaju potrebne metodičke prijedloge za samostalnu obradu filma. Filmski susret završava razgovorom u kinu s gostom filmašem. Za prve i druge razrede moguće je zatražiti radionicu optičkih igračaka koje će provoditi iskusni voditelji Sedmog kontinenta, ali u vašem razredu i dan nakon posjeta kinu.

Sudjelovanje u filmskom programu Sedmi kontinent u Kinu Tuškanac uključuje:

* prijevoz
* metodičke materijale za obradu filma
* uvodnik u film
* projekciju
* razgovor u kinu nakon projekcije filma (sukladno dobi učenika i odabiru filma)

Cjenik  je moguće preuzeti na poveznici Cjenik prijevoza šk.god. 2019./2020.

Sve dodatne informacije možete dobiti od koordinatorice komunikacije sa školama Ane Naglić na 095 9195649 i na mail skole@sedmikontinent.org ili od voditeljice programa Ivane Jakobović Alpeza na 098 251 274 i na mail i.alpeza@sedmikontinent.org

Uzbuđeni što započinjemo još jednu filmsku avanturu, ovaj puta u starom zagrebačkom kinu, Kinu Tuškanac, pozivamo vas da nam se pridružite i osigurate svoje termine te nas podržite kao i do sada. Naša motivacija proizlazi iz vašeg interesa i želje da mlade generacije odrastaju uz kvalitetan filmski sadržaj!

Vaš Sedmi kontinent

 

Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice i omogućili vam bolje korisničko iskustvo