Sedmi kontinent

Novi Projekt Udruge Djeca susreću umjetnost

Udruga Djeca susreću umjetnost potpisala je 24. lipnja 2022. ugovor sa Ministarstvom kulture i medija i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva. Potpisivanjem ugovora službeno je započela provedba projekta “Participativni online filmski klub Sedmi kontinent” koji će se provoditi do 24. lipnja 2023. godine.

Cilj projekta je putem filmske umjetnosti kao alata za socijalno uključivanje omogućiti pristup filmovima i online radionicama, direktnoj online komunikaciji s umjetnicima, vlogiranje s filmskim profesionalcima te kvizovima za djecu i mlade od 7 do 15 godina u cijeloj Hrvatskoj. Projektnim aktivnostima ojačavaju se kapaciteti za socijalno uključivanje djece i mladih te se osnažuju njihove kreativne vještine i znanja o filmskoj umjetnosti koristeći se nizom aktivnosti koje su prilagođene dobnoj skupini.

Udruzi Djeca susreću umjetnost dodijeljena su bespovratna sredstva koja su osigurana iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%). Ukupna vrijednost projekta je 411.964,63 kune.
Broj ugovora o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava: UP.02.1.1.14.0085
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge Djeca susreću umjetnost.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice i omogućili vam bolje korisničko iskustvo