Sedmi kontinent

Udruga Djeca susreću umjetnost ima novu članicu tima

Udruga Djeca susreću umjetnost potpisala je 24. lipnja 2022. godine ugovor sa Ministarstvom kulture i medija i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva. Potpisivanjem ugovora službeno započinje provedba projekta “Participativni online filmski klub Sedmi kontinent” koji će se provoditi do 24. lipnja 2023. godine.

Tim povodom Udruga Djeca susreću umjetnost proširila se za jednog novog člana. Zadovoljstvo nam je predstaviti Luciju Prstec Smolčec, voditeljicu novog projekta. Lucija je diplomirala na Tekstilno tehnološkom fakultetu – smjer kostimografiju te je završila i pedagoški smjer na Učiteljskom fakultetu.  Osim što je dugi niz godina radila kao kostimografkinja, primarno na dječjim predstavama, i kao voditeljica kreativnih radionica za djecu i mlade ima i bogato iskustvo u vođenju ESF projekata koji su uvijek bili povezani sa kulturom i obrazovanjem.

Udruzi Djeca susreću umjetnost dodijeljena su bespovratna sredstva koja su osigurana iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%). Ukupna vrijednost projekta je 411.964,63 kune.
Broj ugovora o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava: UP.02.1.1.14.0085
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge Djeca susreću umjetnost.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice i omogućili vam bolje korisničko iskustvo